Křižovatky života - Maťo

21.06.2014 17:36

 

 

 

                    Poslední TVOŘIVÉ PSANÍ

 

Název...,,Křižovatky života''

Autor...Matouš Huczala

 

 

                               Těchto pět let v této třídě a v tomhle kolektivu bylo celkem super. Paní učitelka nás doslova hýčkala už od první třídy a za to jí chci moc poděkovat : )

 

PRVNÍ TŘÍDA

Už v první třídě jsme dělali různé projekty např. Dinosauři.Já měl Triceratopse (česky...třírohá tvář).Krom projektů jsme i různě tvořili.Měli jsme daltonské metry na ně jsme vybarvovali body.A také nás potkala velká věc, měli jsme interaktivní tabuli, a tak jsme naše projekty pozvedli jěště trochu výš. ,,Ale to je už dost dávno''.V první třídě jsme se dost dobře poznali a seznámili a byl z nás dobrý kolektiv.Ale celý dlouho nevydržel protože Sandra propadla, ale místo ní přišla Jessi.Skoro nejvíc času jsme strávili na koberci a během první a druhé třídy jsme vymysleli převratnou novinku ,,Kobercový hokej''.

 

DRUHÁ TŘÍDA

Do druhé třídy jsem se hodně těšil sice doma je volno, ale škola je škola.Z druhé třídy si toho moc nepamatuju snad jen to, že jsme se měli velmi dobře myslím, že v druhé třídě jsme poprvé zápasili ve florbale s tehdy ještě 2.B.

 

TŘETÍ TŘÍDA

Do třetí třídy jsme nastupovali s tím že bude těžká ale zvládli jsme ji.A jelikož to byla větší polovina našeho daltonského života, psali jsme ročníkovou práci a na konci roku jsme měli velké zakončení Noivě-Avion.A poprvé jsme dostali nápad vytvořit si kapelu.Co se týče projektů měli jsme ČR .A ve škole jsme si vyrobili mapu  ČR.

 

ČTVRTÁ TŘÍDA

Byla celkem v pohodě byla škola v přírodě a já zapomněl dodat, že už od první třídy jsme se setkávali se seniory vrámci senior a junior.Z daltonských metrů jsme skočili k dobyvatelské výpravě.A od pololetí přišli noví lidé a z 24 nás bylo 30.

 

PÁTÁ TŘÍDA

Přibylo nás o paní asistentku a ve třídě se zvýšil hluk.A já se dostal na Gympl.A le i přesto je dalton super věc, ale musíte mít dobrou paní učitelku a tu my máme  Mgr.Andrea Štemberková-je to nejlepší učitelka a a zároveň člověk v Evropě.